Μας ελάτε σε επαφή με
Yaping Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13480605108

WhatsApp : +8613480605108

2020 η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας, RAKINDA περιμένει σας

June 12, 2020

Η Co. τεχνολογιών Rakinda, ΕΠΕ (ο προκάτοχος είναι επιχειρηματική Co. τεχνολογίας Longview, που περιορίζεται) έχει καθιερωθεί από το 2000, το οποίο έχει 6 κλάδους στο σύνολο, οι οποίοι είναι σε Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, το Πεκίνο και το Χογκ Κογκ. «Rakinda» και «SCANMAX» είναι δύο ανεξάρτητα εμπορικά σήματά μας. Το Rakinda είναι επίσης κύριο παγκόσμιο Διαδίκτυο του προμηθευτή λύσης πραγμάτων, το οποίο είναι ειδικευμένο στην τεχνολογία προσδιορισμού γραμμωτών κωδίκων 1D/2D (που ενσωματώνεται/σταθερή τοποθετήστε/φορητός/ανιχνευτής γραμμωτών κωδίκων υπολογιστών γραφείου, αρρενωπό PDA, κινητό POS, κ.λπ.), αναγνώριση προσώπου με την τεχνολογία μέτρησης θερμοκρασίας σχεδόν 20 έτη. Προσανατολιζόμαστε από τις απαιτήσεις πελατών, εστίαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία των ευφυών συστημάτων και προσπαθούμε να παρέχουμε τις περισσότερες ανταγωνιστικές λύσεις και υπηρεσίες εφαρμογής IoT. Η προώθηση του τρόπου ζωής των ανθρώπων για να είναι ευφυέστερη είναι η άπειρη αναζήτησή μας.

 

Αυτό το καντόνιο δίκαιο EXPO επιδεικνύουμε κυρίως τρεις τύπους προϊόντων:

 

1.All σε ένας για την αναγνώριση προσώπου και τη μέτρηση θερμοκρασίας

Έχουμε βασισμένο το στην θερμική λήψη εικόνων μέτρο θερμοκρασίας και την του προσώπου συσκευή αναγνώρισης. Έχει τον τοποθετώντας τύπο τοίχων, τον τύπο υπολογιστών γραφείου, τον τύπο περιστροφικών πυλών και τον τύπο στηλών για να καλύψει τη διάφορη απαίτηση εφαρμογής. Η συσκευή έχει τη λειτουργία ανίχνευσης μασκών, τη λειτουργία ελέγχου προσπέλασης και επίσης τη λειτουργία μηχανών συμμετοχής. Ακρίβεια της θερμοκρασίας είναι ±0.5℃.
Η σειρά F2 είναι χαρακτηριστική διαμόρφωση με την οικονομική τιμή. Το F-3 που έρχεται με MTK τον πίνακα και τη κάμερα θερμικής λήψης εικόνων υψηλής ανάλυσης 256*192 είναι υψηλότερου επιπέδου συσκευή. Η ταχύτητά της είναι γρηγορότερη και αντιμετωπίζει την ικανότητα μέχρι 30.000 PC. Λόγω της διαφοράς στην απόδοση προϊόντων και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, άλλα πρότυπα παράγονται: F5, F2-FHS και F-3-M34-F.Customers μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα σύμφωνα με τις ανάγκες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2020 η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας, RAKINDA περιμένει σας  0

 

2.Small ενσωματωμένη ενότητα για την αναγνώριση προσώπου και τη μέτρηση θερμοκρασίας

Το πρότυπο (1).The FT10 είναι θερμοκρασία μετρώντας την ενότητα θερμικής λήψης εικόνων, το πρότυπο FT20 είναι θερμική κάμερα megapixels imaging+RGB πέντε.
Η πρότυπη θερμοκρασία FT20 που μετρά την ενότητα θερμικής λήψης εικόνων αναπτύσσεται βασισμένος στο συσκευάζοντας μη ψυχόμενο οξείδιο βαναδίου κλίμακας τσιπ γκοφρετών τον υπέρυθρο ανιχνευτή, τακτοποίηση για την εργασία με τη διάφορη ευφυή πλατφόρμα. Καυχάται τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υψηλής επίδοσης, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, μικρό μέγεθος και εύκολος για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση. Καλύπτει τη δευτεροβάθμια απαίτηση ανάπτυξης της διάφορης υπέρυθρης θερμοκρασίας μετρώντας τις εφαρμογές.
FT20 χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:
*Small μέγεθος, εύκολη ενσωματωμένη, μέγεθος: 91mm (L)*48mm (W) *25mm (Χ)
*USB διεπαφή, εύκολη να συνδέσει
* Χαμηλής ισχύος κατανάλωση
*High ποιότητα εικόνας
*Accurate μέτρηση θερμοκρασίας
*Standard διεπαφή στοιχείων, ενισχυτική δευτεροβάθμια ανάπτυξη, εύκολες να ενσωματώσουν, και ενισχυτική πρόσβαση στις διάφορες ευφυείς πλατφόρμες επεξεργασίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2020 η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας, RAKINDA περιμένει σας  1

 

(2).M5 η ενότητα αναγνώρισης προσώπου είναι μικρή κάμερα μεγέθους RGBD νέας γενιάς που αναπτύσσεται από Shenzhen Rakinda τη Co. τεχνολογιών, το ΕΠΕ M5 συνδυάζει τη κάμερα εικονοκυττάρου TOF 640×480 και τη RGB κάμερα εικονοκυττάρου 5 εκατομμυρίων. Η μικρή και λεπτή δομή το καθιστά εύκολο για το διάφορο ενσωματωμένο τύπο, τη φορητή τελική εφαρμογή ανίχνευσης για να πραγματοποιηθεί η του προσώπου αναγνώριση, την ανίχνευση liveness προσώπου, την αναγνώριση σκηνής και την αναγνώριση χειρονομιών. Παρέχουμε SDK. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν την ολοκλήρωση προϊόντων και τη δευτεροβάθμια ανάπτυξη σύμφωνα με την απαίτηση.


3.Barcode ανιχνευτής για το έλεγχο προσπέλασης

(1).LV30 έχει μια διεπαφή είναι TTL232 και ζυγίζει μόνο 5 γραμμάρια και αρμόζει εύκολα ακόμη και στους διαστημικός-περιορισμένους εξοπλισμούς και το μικρό μέγεθος όπως οι συλλέκτες στοιχείων, οι αναγνώστες μετρητών, τα validators εισιτηρίων και το ρεύμα PDAs.Low σύρει των συσκευών επιτρέπει στις ενότητες για να ενσωματωθεί με στις ελάχιστες μηχανικές τροποποιήσεις. Το LV30 χαρακτηρίζει επίσης έναν βιομηχανικό αισθητήρα βαθμού χωρίς τα κινούμενα μέρη προς την ένδυση έξω και το προϊόν σχεδιάζεται προσεκτικά βασισμένος στα έτη γνώσης βιομηχανίας για την εύκολη ένταξη στις συσκευές cOem.

(2).LV3000U ΣΥΝ είναι βιομηχανικό επίπεδο σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων. Έχει το διπλό τρόπο ώθησης αισθητήρων IR/light και την άριστη ικανότητα ανάγνωσης γραμμωτών κωδίκων 1d/2d. Όχι μόνο έχει τον αυτόματο έλεγχο έκθεσης, αλλά και το σαφείς διαγώνιες να στοχεύσει λέιζερ φως και την εκτίμηση προστασίας IP68.

ο ανιχνευτής κώδικα (3).RD4500R qr έχει μια διεπαφή είναι USB ή RS232.It διαβάζει τους κοντά τυπωμένους ή γραμμωτούς κώδικες οθόνης με 5 στην ακρίβεια 10mil. Έχει την κατοικία μετάλλων και είναι βιομηχανικός βαθμός IP54.Its που η πηγή φωτός είναι άσπρο φως των οδηγήσεων. Συγχρόνως, το μικρό βελτιωμένο σχέδιο το καθιστά τέλειο για την ενσωμάτωση τους διάφορους τύπους μηχανών αυτοεξυπηρετήσεων στη χρήση, όπως το περίπτερο, της μηχανής περιστροφικών πυλών και πώλησης, πολύ συμπαθητικής.

(4).RD006 είναι qr αναγνώστης καρτών ανιχνευτών και ολοκληρωμένου κυκλώματος κώδικα για το έλεγχο προσπέλασης
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
* Το ενσωματωμένο πολλαπλών καθηκόντων σε πραγματικό χρόνο λειτουργικό σύστημα, σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί πλήρως με 3 δευτερόλεπτα.
έλεγχος προσπέλασης *Single-door + 2$α μηχανή ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων + ο αναγνώστης καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος δεύτερης γενιάς τρεις στα προϊόντα μιας κάρτας. Κάνετε την εγκατάσταση και τη συντήρηση περιοχών να γίνουν απλή με το χαμηλότερο κόστος.
*The το προϊόν έχει Wiegand 26/παραγωγή 34, όταν χρησιμοποιείται το προϊόν δεδομένου ότι ένας 2$ος αναγνώστης κώδικα, που μπορεί να κάνει τον παραδοσιακό έλεγχο προσπέλασης, έλεγχος σκαλών, προϊόντα ναυπηγείων, είναι κύριος της 2$ας λειτουργίας πρόσβασης γραμμωτών κωδίκων αμέσως χωρίς αλλαγή του κύριου ελεγκτή. Και μπορεί να έχει πρόσβαση νόμιμα πότε πρέπει να συμμορφωθεί με τους κανόνες του 2$ου κώδικα φραγμών έτσι ώστε ο παραδοσιακοί έλεγχος προσπέλασης, ο έλεγχος σκαλών και τα προϊόντα ναυπηγείων έχουν ένα πραγματικό επίπεδο ασφάλειας συστημάτων ΚΜΕ αμέσως και μειώνουν τις δαπάνες συστημάτων πολύ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2020 η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας, RAKINDA περιμένει σας  2

 

Η έκθεση καντονίου Guangzhou εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας κρατήθηκε σε απευθείας σύνδεση τον Ιούνιο του 2020. Η επαγγελματικά έκθεση τεχνολογίας και το σεμινάριο. Προσελκύει τους συμμετέχοντες από τις πολλαπλάσιες χώρες κάθε χρόνο, και περισσότερες από 300 επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων συμμετέχουν στις εγγυοδοσίες και τις εκθέσεις. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πολλών ετών, έχει εργαστεί για να συνδέσει τη σφαιρική τεχνολογία εξεχουσών θέσεων με τις επιτυχείς επιχειρήσεις, έτσι ώστε η τεχνολογία IoT μπορεί να προωθηθεί και να εφαρμοστεί συνολικά. Η Co. τεχνολογιών Rakinda Shenzhen, ΕΠΕ έχει επισκεφτεί από τους πελάτες σε αυτήν την έκθεση, και τα προϊόντα του έχουν αγαπηθεί από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Η έκθεση καντονίου Guangzhou καλύπτει πολλές βιομηχανίες που επηρεάζονται από το Διαδίκτυο των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, της αυτοκίνητης, αλυσίδας εφοδιασμού και των διοικητικών μεριμνών, της κατασκευής, της χρηματοδότησης, της ασφάλειας, των έξυπνων πόλεων, της ενέργειας και των χρησιμοτήτων. Σαν σφαιρικό προμηθευτή λύσης εφαρμογής IoT, Rakinda παίρνει τον κώδικα QR scannner, την αναγνώριση προσώπου, τεχνολογία προσδιορισμού ραδιοσυχνότητας RFID ως πυρήνα, και φέρνει το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πανεπιστημιούπολη και άλλες λύσεις στους συμμετέχοντες.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απαιτήσεις, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με!