Μας ελάτε σε επαφή με
Customer Service

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Αρρενωπή ενότητα ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων που χρησιμοποιεί στη μηχανή πώλησης

January 20, 2021

Στο ξεχυμένος σαν θάλασσα κύμα της αντι-ανίχνευσης των εφαρμογών, δεδομένου ότι οι ομάδες χρηστών τείνουν όλο και περισσότερο για να χρησιμοποιήσουν τον ανιχνευτή κωδίκων φραγμών QR στις κινητές τηλεφωνικές οθόνες για τη γρήγορη πληρωμή και τις διάφορες συναλλαγές, πολλοί ολοκληρωτές μηχανών αυτοεξυπηρετήσεων θα εξετάσουν το αρχικό ίδρυμα. Αναβαθμίστε τις λειτουργίες της συσκευής, ελλιμενίστε τη διεπαφή πληρωμής Alipay WeChat με μια ώριμη λύση πληρωμής γραμμωτών κωδίκων, και ανοίξτε ένα γρήγορο και αποδοτικό αντι-ανιχνευτικό κανάλι πληρωμής. Η εφαρμογή αυτής της λειτουργίας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη «ενσωματωμένη ενότητα ανίχνευσης κώδικα QR».

 

Γίνεται κατανοητό ότι στην ενσωματωμένη εφαρμογή του τερματικού αυτοεξυπηρετήσεων, η δισδιάστατη ενότητα κώδικα ενσωματώνει πλήρως την αυτόματη απόδοση προσδιορισμού, συλλογής και μετάδοσης στοιχείων του δισδιάστατου κώδικα για να πραγματοποιήσει το μόνος-επαγωγικό προσδιορισμό του κινητών τηλεφώνου και του εγγράφου μονοδιάστατες δισδιάστατες πληροφορίες γραμμωτών κωδίκων και να επιτύχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ανίχνευσης αυτοεξυπηρετήσεων. Εντούτοις, χρησιμοποιεί μια μορφή αποκτήσεων εικόνας. Εάν μια χαμηλής ποιότητας δισδιάστατη ενσωματωμένη κώδικας ενότητα χρησιμοποιείται, μπορεί να είναι αναίσθητη στην ανάγνωση δισδιάστατων πληροφοριών γραμμωτών κωδίκων κάτω από τον ισχυρό ελαφρύ, χαμηλό φωτισμό, και τον πλήρη συντελεστή ανάκλασης. Αυτό είναι κάτι που οι τελικοί κατασκευαστές αυτοεξυπηρετήσεων πρέπει να εξετάσουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρρενωπή ενότητα ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων που χρησιμοποιεί στη μηχανή πώλησης  0

 

RD4500 ενσωματωμένη η σειρά ενότητα ανίχνευσης σειράς είναι μια ενότητα ανάγνωσης κώδικα φραγμών που προσαρμόζεται για το cOem των μηχανών αυτοεξυπηρετήσεων/των μηχανών ελέγχου προσπέλασης/των έξυπνων γραφείων/των έξυπνων ολοκληρωτών συσκευών O2O. Χρησιμοποιεί ένα υψηλής απόδοσης αποκωδικοποιώντας τσιπ, ειδικά για τους κινητούς κώδικες τηλεφωνικής οθόνης. Το φως ανίχνευσης έχει υποβληθεί σε επεξεργασία και έχει βελτιστοποιηθεί με την ειδική τεχνολογία, η οποία μπορεί όχι μόνο να διαβάσει τους κώδικες εγγράφου, αλλά και ιδιαίτερα ευαίσθητος στους μονοδιάστατους δισδιάστατους κώδικες φραγμών που επιδεικνύονται στις οθόνες όπως τα κινητά τηλέφωνα και iPads το μορφωματικό σχέδιο των λειτουργιών πυρήνων βελτιστοποιεί την απόσταση ανίχνευσης, γωνία και γεμίζει την ελαφριά επίδραση, μπορεί εύκολα να διαβάσει τους κινητούς κώδικες τηλεφωνικής οθόνης με τη διαφορετικά αντίθεση, τα χρώματα και τα επίπεδα αντανάκλασης ευρεία γωνία και γρήγορη ανίχνευση με το μεγάλο παράθυρο εξέτασης, θεωρία ταχύτητας ανίχνευσης μέχρι 300 φορές/δεύτερος, συγκρίσιμος με το διεθνές προηγμένο επίπεδο συμβατό σύστημα με το σύστημα διάφορης πληρωμής και επικόλλησης ετικέτας, που ενσωματώνεται τέλεια στις έξυπνες πύλες, τις συσκευές ελέγχου προσπέλασης και αυτοεξυπηρετήσεων.

 

Οι τεχνολογίες Rakinda Shenzhen έχουν ένα συγκεντρωμένο υπόβαθρο και μια εκτενή εμπειρία βιομηχανίας στην Ε&Α των ενσωματωμένων ενοτήτων ανιχνευτών και των έξυπνων συσκευών. Οι μόνος-αναπτυγμένες κινητές έξυπνες συσκευές πληρωμής της και οι έξυπνες κοινοτικές συσκευές πυρήνων έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς σε όλες τις κοινωνικές τάξεις συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου δημόσιου μέσου μεταφοράς, των διοικητικών μεριμνών και της αποθήκευσης, κατασκευαστικός, έξυπνες κοινότητες, έξυπνες ιατρικές, τηλεκατευθυνόμενες υπεραγορές, πρόσβαση στον έπαινο της αγοράς! Προσκαλεί την ευφυή συνεργασία διαδικασιών έρευνας και ανάπτυξης εξοπλισμού win-win (πύλες καναλιών/έξυπνη πρόσβαση/έξυπνο λεωφορείο/φορητά μηχανές κώδικα φραγμών/τερματικά αυτοεξυπηρετήσεων και άλλες έξυπνες συσκευές), για να παρέχει στους πελάτες τις ποιοτικές λύσεις!