Μας ελάτε σε επαφή με
Yaping Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

RAKINDA του προσώπου λύση κώδικα θερμομέτρων και ρεικιών QR αναγνώρισης

December 11, 2020

I.Industry υπόβαθρο

Η διαλογή θερμοκρασίας σώματος, οι κώδικες υγείας QR και η απολύμανση είναι αποτελεσματικά μέτρα πρόληψη και έλεγχος για να μειωθεί η διάδοση covid-19. Οι έλεγχοι θερμοκρασίας ενών προς έναν και οι κώδικες υγείας QR είναι κοινοί ως μορφή μεγάλων ουρών στις εισόδους και τις εξόδους των γραφείων και των σχολείων. Πώς να ολοκληρώσει γρήγορα τη θερμοκρασία η διαλογή για να επιτύχει την ασφαλή διαχείριση και να αποφύγει τον κίνδυνο διάδοσης της συγκέντρωσης του ιού που προκαλείται από την πάρα πολύ αργή αποδοτικότητα εργασίας έχει γίνει μια βασική απαίτηση στην τρέχουσα διαδικασία των επιχειρήσεων που επιστρέφουν στα γραφεία και τα σχολεία. Με τα σφαιρικά covid-19 που φέρνουν με το μια απότομη αύξηση στους εισαγόμενους κινδύνους, οι τρέχουσες επιδημικές προσπάθειες προστασίας δεν μπορεί ακόμα να μειωθεί!

Συγχρόνως, σε μερικές ειδικές θέσεις με τις απαιτήσεις προσδιορισμού, όπως τα σχολεία, τα κυβερνητικά πρακτορεία, τα δημόσια όργανα, κ.λπ., η ανέπαφη κάρτα διατρήσεων συμμετοχής, η ανίχνευση θερμοκρασίας, η επιθεώρηση κώδικα υγείας QR και ο σύνδεσμος συστημάτων ελέγχου προσπέλασης έχουν γίνει το μεγαλύτερο αίτημα της τρέχουσας βιομηχανίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για RAKINDA του προσώπου λύση κώδικα θερμομέτρων και ρεικιών QR αναγνώρισης  0

Ⅱ. Λύσεις

Προκειμένου να καταπολεμηθεί το νέο Coronavirus, RAKINDA εισήγαγε μια συστηματική λύση της ευφυών υπέρυθρων μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου + της επαλήθευσης κώδικα υγείας QR + της επαλήθευσης καρτών ταυτότητας για να εξετάσει τους περιορισμούς και την αναποτελεσματικότητα της τρέχουσας παραδοσιακής τεχνητής μεθόδου μέτρησης θερμοκρασίας. Η όλος--μια μηχανή ενσωματώνει τις λειτουργίες της του προσώπου μέτρησης θερμοκρασίας, της αναγνώρισης μασκών, της συμμετοχής φρουράς εισόδων ελέγχοντας, της κάρτας ταυτότητας ελέγχοντας, της επιτόπιας συλλογής προσώπου, της επιθεώρησης κώδικα υγείας QR, του αυτόματου αισθαμένος ψεκασμού disinfectization, της ευφυούς χρώμα-μεταβαλλόμενης υπενθύμισης θέσης και της ευφυούς υπενθύμισης φωνής, του συναγερμού μαύρων λιστών και της ανίχνευσης σωμάτων διαβίωσης, κ.λπ., οι οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν τη γρήγορη μέτρηση θερμοκρασίας στα δευτερόλεπτα.


Το σχέδιο ενσωματώνει την αναγνώριση προσώπου και την υπέρυθρη μέτρηση θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων, η οποία λύνει αποτελεσματικά το πρόβλημα των σε πραγματικό χρόνο θέσεων ανίχνευσης θερμοκρασίας δημόσια με την υψηλή συγκέντρωση και την κινητικότητα των ανθρώπων με έναν τρόπο μη-επαφών. Μπορεί γρήγορα να ολοκληρώσει την ανίχνευση, η καλύτερη απόσταση ανίχνευσης είναι 0,3 1m, ακρίβεια ±0.3℃, ισχυρή επέκταση μέτρησης θερμοκρασίας, μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί ως στερεότυπο τερματικό συμμετοχής ελέγχου προσπέλασης. Το πρόγραμμα εφαρμογής ισχύει στα σχολεία, τις τράπεζες, τα χτίζοντας κέντρα υπηρεσιών ιδιοκτησίας, τα κυβερνητικά πρακτορεία, τα νοσοκομεία, τις επιχειρήσεις, τους λιμένες της εισόδου και της εξόδου, τους αερολιμένες, τις αποβάθρες, τους σταθμούς, τα στάδια και άλλους δημόσιους χώρους. Η σύνθεση σχεδίου είναι η ακόλουθη:

1)Υλικό: Ενσωματωμένος με στις λειτουργίες της αναγνώρισης προσώπου, της υπέρυθρης ανίχνευσης θερμοκρασίας, της αναγνώρισης μασκών, της σύγκρισης ταυτότητας, της επιθεώρησης κώδικα υγείας QR, της αυτόματης επαγωγής του απολυμαντικού ψεκασμού, της συμμετοχής και του ελέγχου προσπέλασης
2)Λογισμικό: Συνδυασμένος με το υπέρυθρο σύστημα διαλογής μέτρησης θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων γρήγορο, βασισμένο στον αλγόριθμο βάθους, το 1: η βάση δεδομένων ν έχει μέχρι 30.000 φωτογραφίες ταιριάσματος προσώπου, οι οποίες μπορούν ακριβώς και γρήγορα να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα (καμία ανάγκη να αφαιρεθούν οι μάσκες). Συγχρόνως, το σύστημα μπορεί να συνδέσει με τη διεπαφή εφαρμογής πλατφορμών κώδικα υγείας QR σε ολόκληρη τη χώρα για να πραγματοποιήσει την αυτόματη λειτουργία επαλήθευσης κώδικα υγείας QR. Με τη σύγκριση των ανθρώπων των προσώπων, το σύστημα αναλύει αυτόματα την κατάσταση υγείας των κωδίκων QR, εάν ο κώδικας υγείας QR (κίτρινο/κόκκινο ναυπηγείο) είναι ανώμαλος, αυτό θα είναι αυτόματα συναγερμός και θα παραγάγει τα αρχεία συμμετοχής θερμοκρασίας, τη στατιστικές ανάλυση στοιχείων και την έκθεση (εξαγωγή), τα πρώτα μεγάλα στοιχεία μορφής των κωδίκων υγείας QR, ικανότερα να βοηθήσουν την κυβέρνηση για να κάνει μια καλή εργασία της επιδημικής πρόληψης.

Πλατφόρμα απεικόνισης: Η του προσώπου πλατφόρμα απεικόνισης θερμοκρασίας RAKINDA μπορεί να παρέχει την υποστήριξη στοιχείων για το επόμενο ταίριασμα πληροφοριών προσωπικού, τα ιστορικά αρχεία μέτρησης θερμοκρασίας και την έρευνα συνέχειας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για RAKINDA του προσώπου λύση κώδικα θερμομέτρων και ρεικιών QR αναγνώρισης  1

Ⅲ. Πλεονεκτήματα του σχεδίου
Ø μέτρηση θερμοκρασίας, ανώμαλος συναγερμός θερμοκρασίας
Ø οι επιθεωρήσεις κώδικα υγείας QR, κινητός κώδικας υγείας QR τηλεφωνικής επίδειξης είναι έπειτα ανάγνωση αναγνωστών κώδικα QR, μιά φορά συναγερμός εξαίρεσης κώδικα υγείας QR
Ø σύστημα φρουράς εισόδων της μέτρησης του προσώπου και θερμοκρασίας σωμάτων, προσωπικό ελέγχου μέσα έξω συγχρόνως
Ø χρονομετρήστε παρόντα, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή επαλήθευση δακτυλικών αποτυπωμάτων, μειώνει το διαγώνιο κίνδυνο μόλυνσης επαφών
Ø αυτόματος απολυμαντικός ψεκασμός επαγωγής, αυτόματη ανίχνευση θερμοκρασίας και αυτόματο sanitizer χεριών σε μια οργανική ολόκληρη, καταλληλότερη απολύμανση
Ø ο έλεγχος του προσωπικού δεν φόρεσε τις μάσκες και τη σε πραγματικό χρόνο έκθεση συναγερμών
Ø τα σε πραγματικό χρόνο στοιχεία θερμοκρασίας, ερώτηση στοιχείων μπορούν να εκτελεσθούν στο υπόβαθρο
Ø η εγγραφή πραγματικού ονόματος, η ταυτότητα της εγγραφής επισκεπτών, διευκολύνει τη διαχείριση
Ø ο συναγερμός μετά από επιβεβαιώνει τη μαύρη λίστα, ανακαλύπτει τον εισβολέα ή να λείψει
Ø εύκαμπτη επέκταση και ισχύων ευρέως. Υποστήριξη 4G, wifi, TCP/IP και άλλες μέθοδοι δικτύωσης, προαιρετική στήλη, wall-mounted, μέθοδος εγκαταστάσεων πυλών.

IV. σύσταση προϊόντων

Α) σειρά F2 προϊόντων μέτρησης θερμοκρασίας προσώπου: μπορέστε να αντιστοιχηθείτε τη μετάβαση και το έλεγχο προσπέλασης πυλών, κατάλληλους για την κοινότητα, το κτίριο γραφείων, το σχολείο, την αίθουσα κυβερνητικής υπηρεσίας, το κέντρο υπηρεσιών ιδιοκτησίας, το στάδιο, το κέντρο κυκλοφορίας και άλλες θέσεις δημόσιων υπηρεσιών.
Β) σειρά F-3 προϊόντων μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου: Έναντι της σειράς F2 συσκευών, η σειρά F-3 RAKINDA μπορεί καλύτερα να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χρηστών υψηλών σημείων, όπως οι μεγάλοι δημόσιοι χώροι όπως οι σταθμοί, οι αποβάθρες, οι λιμένες της εισόδου και της εξόδου, και οι αερολιμένες.
Γ) σταθμός μέτρησης και απολύμανσης θερμοκρασίας RAKINDA: TF88 η μόνιμη μηχανή μέτρησης και απολύμανσης θερμοκρασίας μπορεί γρήγορα να καλύψει τους ασθενείς με τον πυρετό και να απολυμάνει τα χέρια. Η λειτουργία είναι απλή και πρακτική, δίγλωσση στα κινέζικα και αγγλικά για το λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των περισσότερων περιοχών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για RAKINDA του προσώπου λύση κώδικα θερμομέτρων και ρεικιών QR αναγνώρισης  2