Μας ελάτε σε επαφή με
Yaping Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά

December 27, 2019

Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε στο ξενοδοχείο Guangzhou Changlong στις 13 Δεκεμβρίου 2019. Με το θέμα «να είστε ευγνώμον, win-win μέλλον», όλοι οι κλάδοι Rakinda και οι στρατηγικοί συνέταιροι που μαζεύονται μαζί για να απεικονίσουν στα επιτεύγματα στα προηγούμενα 20 έτη και να αναμείνουν με ενδιαφέρον επίσης φωτεινό και ακμάζον το 2020. Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά  1
Εξετάζουμε το 2019 και αναμένουμε με ενδιαφέρον ερχόμενο το 2020 σε αυτό το κόμμα εορτασμού. Ο σημαντικοί υπάλληλος και η ομάδα το 2019 απονεμήθηκαν. Τα διάφορα βραβεία και ο κόκκινος φάκελος δόθηκαν στο κόμμα. Πάρτε μια στιγμή για να αναθεωρήσετε τα κυριώτερα σημεία του 20ου κόμματος επετείου:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά  2


Οι υπάλληλοι και οι φιλοξενούμενοι εισήγαγαν στην αίθουσα συνεδριάσεων μετά από να αισθανθούν τη στιγμή κόκκινου χαλιού. Η συνεδρίαση που αρχίζει στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 5:30. Κατ' αρχάς, ο κ. Zhaoqiong Lau, ο ιδρυτής και ο πρόεδρος της ομάδας Rakinda, έκαναν μια ομιλία. Ο κ. Lau μας είπε, στα προηγούμενα σκληρά 20 έτη, δεδομένου ότι οι επιχειρηματίες παλεύουν σκληρά για να αναπτυχθούν από την καινοτομία αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και να προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα στην περιοχή IOT. Ο κ. Anping Qi, αντιπρόεδρος της ομάδας Rakinda έκανε μια εισαγωγή στη μελλοντική τάση ανάπτυξης και το στρατηγικό σχέδιο Rakinda: προάγοντας Rakinda και Scanmax δύο εμπορικά σήματα συγχρόνως. Προσκαλέσαμε επίσης τους στρατηγικούς συνέταιρους για να παρευρεθούμε στο κόμμα. Είπαν ότι Rakinda είναι trustable συνεργάτης και ελπίζουν να έχουν το win-win μέλλον με Rakinda.
Rakinda κόμμα επετείου που αρχίζει 20ο από τον πρόεδρο Lau's, άλλων ιδρυτών και Rakinda φρυγανιά όλων των ανθρώπων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά  3
Χορεψαμε και τραγουδήσαμε για να γιορτάσουμε. Το τραγούδι Rakinda εξέφρασε το πνεύμα Rakinda: για να κάνει μια καλύτερη ζωή από την καινοτομία και τις προσπάθειες…
Αφήνει να δει ποιος κέρδισε τα βραβεία: κόκκινος φάκελος μετρητών, ηλεκτρικό καυτό δοχείο Supor, Mi TV, τηλέφωνο Huawei P30, iphone 11, MacBook…:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά  4


Μερικοί κέρδισαν τα βραβεία από την τύχη ενώ άλλη που κερδήθηκε από τη συμβολή τους, όπως «πρωτοπόρος αγοράς», «πρωτοπόρος καινοτομίας», οι «καλύτερες νέες τιμές υπαλλήλων», «αστεριών υπηρεσιών» και «καλύτερων ομάδων». Κέρδισαν τα βραβεία από τις προσπάθειές τους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το 20ο κόμμα επετείου ομάδας Rakinda κρατήθηκε χαρωπά  5
Ο εορτασμός τερματίστηκε με το τραγούδι «αύριο θα είναι καλύτερος». Είμαστε ευγνώμονες στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες Rakinda στα προηγούμενα 20 έτη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το φωτεινό μέλλον με σας.