Μας ελάτε σε επαφή με
Yaping Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

Ο μέγιστος ανταγωνισμός ομάδας Rakinda του 2020: μάχη 100 ημερών που αρχίζει

October 12, 2020

Στις 10 Οκτωβρίου, ο μέγιστος ανταγωνισμός ομάδας Rakinda του 2020 προκηρύχτηκε, και η μάχη 100 ημερών άρχισε. Όλα τα μέλη Shenzhen Rakinda συμμετείχαν στη λάκτισμα-μακριά συνάντηση με τη χαρά και το πάθος για να χαιρετίσουν το μέγιστο ανταγωνισμό. Σε αυτόν τον ανταγωνισμό, Shenzhen Rakinda ΕΝΑΝΤΙΟΝ Guangzhou Rakinda, που στοχεύει να κτυπήσει την ομάδα Guangzhou στο Q4 και να πάρει τον πρωτοπόρο.

Το ξέσπασμα της επιδημίας είναι το 2020 πλήρες των προκλήσεων για τις επιχειρήσεις, και έχουν γεννήσει πολλές νέες ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες είναι πάντα διατηρημένες για εκείνους που είναι έτοιμοι. Το ξέσπασμα της επιδημίας έχει προκαλέσει τις απώλειες και τον πόνο σε πολλές επιχειρήσεις, και αντιμετωπίζουμε επίσης τις δυσκολίες που επέρχονται από την επιδημία. Βεβαιότητα. Εντούτοις, οι κύριοι οράματος Shenzhen αντιμετωπίζουν την επιδημία. Οι ηγέτες και οι υπάλληλοι της επιχείρησης εργάζονται μαζί ενεργά στην έρευνα και αναπτύσσουν Διαδίκτυο της τεχνολογίας πραγμάτων, που παρέχει ποικίλη του προσώπου μέτρηση θερμοκρασίας, τη μέτρηση και την απολύμανση θερμοκρασίας, την αναγνώριση κώδικα υγείας και άλλους εξοπλισμό και προϊόντα για την ακριβείς επιδημικές πρόληψη και τη διαχείριση υγείας. λύση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο μέγιστος ανταγωνισμός ομάδας Rakinda του 2020: μάχη 100 ημερών που αρχίζει  0


Είναι το θετικό πρόσωπο, γενναία καινοτομία, έτσι ώστε RAKINDA για να υπερνικήσει την επιδημία covid-19, η επιχείρηση συνεχίζει να αυξάνεται και συγχρόνως να συμβάλλει στην κοινωνία και τη χώρα. Τώρα, τα επιδημικές προϊόντα και οι λύσεις πρόληψης ακρίβειάς μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στον κόσμο, οι ανιχνευτές και η θερμοκρασία γραμμωτών κωδίκων μας που μετρούν τον αποστειρώνοντας διανομέα πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο μέγιστος ανταγωνισμός ομάδας Rakinda του 2020: μάχη 100 ημερών που αρχίζει  1
Οι εκατοντάδες των βαρκών κωπηλατούν στα ορμητικά σημεία ποταμού του ποταμού, και εκείνοι που εργάζονται σκληρά θα είναι στην πρώτη γραμμή. Χιλιάδες sailboats που πυροδοτούν στη θάλασσα, και εκείνοι που τολμούν να προωθήσουν το καθένα win.with σκληρή δουλειά, πιστεύουμε ότι πήραμε ένα αγαθό οδηγούμε! πιστεύουμε που αύριο θα είναι καλύτεροι, επίσης το μέλλον θα είναι καλύτερο!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο μέγιστος ανταγωνισμός ομάδας Rakinda του 2020: μάχη 100 ημερών που αρχίζει  2