Μας ελάτε σε επαφή με
Yaping Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

Θερμά ευπρόσδεκτοι βιετναμέζικοι πελάτες σε Rakinda

December 4, 2019

Στις 25 Νοεμβρίου, οι βιετναμέζικοι πελάτες επισκέφτηκαν την επιχείρησή μας στη μελέτη και επισκέπτονται το εσωτερικό περιβάλλον της αίθουσας έκθεσης. Ο ανεμιστήρας Guangbin, αναπληρωτής γενικός διευθυντής Rakinda, έλαβε προσωπικά και χαιρέτισε θερμά την άφιξή τους.

Ο κ. Της επιχείρησής μας έδωσε μια εταιρική εξήγηση στη αίθουσα συνδιαλέξεων, κατέδειξε πλήρως το πεδίο ιστορίας και επιχειρήσεων ανάπτυξης Rakinda. Επί τόπου, ο καθένας διοργάνωσε μια σε βάθος συζήτηση σχετικά με τη παρούσα κατάσταση του Διαδικτύου της βιομηχανίας πραγμάτων και της μελλοντικής τάσης ανάπτυξης.

 

Το Rakinda ιδρύθηκε το 2000, ειδικεμένος στην τεχνολογία αναγνώρισης γραμμωτών κωδίκων, την τεχνολογία προσδιορισμού ραδιοσυχνότητας (RFID) και την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, εμμείνετε πάντα στον πελάτη απαίτηση-προσανατολισμένο, εστιάστε στην ανάπτυξη και την καινοτομία των ευφυών συστημάτων, και προσπαθήστε να παρέχετε στους πελάτες τις ανταγωνιστικότερες λύσεις εφαρμογών IoT και τις υπηρεσίες, το εμπορικό σήμα έχει συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαεννέα ετών, και Yuanda έχει εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από την αγορά για τον επαγγελματισμό του. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Fan είπε ότι είμαι πολύ ευτυχής που ο καθένας μπορεί να έρθει σε Rakinda να επικοινωνήσει. Η σύγκρουση της σκέψης είναι ένας τρόπος της καινοτομίας. Τρεις άνθρωποι πρέπει να έχουν το δάσκαλό μας. Αυτό είναι μια ευκαιρία να μάθει μεταξύ τους. Ελπίζω επίσης να πάρω περισσότερη καθοδήγηση.

Μετά από τη συνεδρίαση, Rakinda αντιπρόεδρος Fan Guangbin οδήγησε του καθενός για να επισκεφτεί την έξυπνα αίθουσα εκθέσεως και το εργαστήριο Rakinda για να εξηγήσει την κύρια επιχείρηση και τα μελλοντικά σχέδιά μας. Ο Πρόεδρος Fan είπε: Το Rakinda προωθεί τον ευφυή ανθρώπινο τρόπο ζωής με το Διαδίκτυο των πραγμάτων, και είναι δεσμευμένο να γίνει ηγέτης σε σφαιρικό Διαδίκτυο των προμηθευτών λύσεων εφαρμογής πραγμάτων. Μετά από τα έτη προσπαθειών, η επιχείρηση Rakinda διαδίδεται σε όλο τον κόσμο, και έχει τις ανεξάρτητες βασικές τεχνολογίες και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στους διάφορους τομείς όπως τα έξυπνα λεωφορεία, τα έξυπνα φυσικά σημεία, οι έξυπνες πανεπιστημιουπόλεις, οι νέες λιανικές τηλεκατευθυνόμενες υπεραγορές, και τα έξυπνα μεγάλα στοιχεία.

Κατωτέρω είναι η φωτογραφία της επιτυχούς δοκιμής συσκευών προσώπου:

Αυτοί οι πελάτες είναι κυρίως αρμόδιοι για τα έξυπνα προγράμματα πανεπιστημιουπόλεων, που περιλαμβάνουν τα πανεπιστήμια, τα Γυμνάσια, τα δημοτικά σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Έχουν αγοράσει ήδη τον του προσώπου εξοπλισμό F5 μας για τις πύλες και πήγαν στην επιθεώρηση τομέων πελατών Shenzhen μας (επαγγελματικές και τεχνικές κολλέγιο Shenzhen + σχολή Shenzhen Xiangzhu), και εξέφρασαν την υψηλή έγκριση για το σχέδιό μας.