Μας ελάτε σε επαφή με
Yaping Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

Αντίστοιχο Yantian για να βοηθήσει να παρουσιάσει έκθεσης προϊόντων ανακούφισης ένδειας Dongyuan κεντρικό την τελετή

December 4, 2019

Σε απάντηση στην κλήση του κράτους και πραγματοποιήστε την πολιτική της ακριβούς ανακούφισης των δεινών και η εξόντωση ένδειας, η ενισχυμένη Dongyuan κυβέρνηση κομητεία Yantian, πόλη Heyuan, αρχίζει το δρόμο να ξεφορτωθεί την ένδεια και να γίνει πλούσια. Σε 3 μ.μ. στις 21 Νοεμβρίου, το αντίστοιχο Yantian βοήθησε την έκθεση προϊόντων ανακούφισης των δεινών Dongyuan και το εμπορικό κέντρο κράτησε επίσημα τη τελετή έναρξης. Επιστημονικός και τεχνολογική καινοτομία και ανακούφιση των δεινών ακρίβειας διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της αγροτικών ανανέωσης και της ανάπτυξης και τη βοήθεια να κερδηθεί η μάχη για να ξεφορτωθεί την ένδεια.

Η τελετή έναρξης έχει προσκαλέσει τους ηγέτες από την περιοχή Yantian και τη κομητεία Dongyuan, Qiu Yi-yi-sheng, Yang Wei, Luo Yi και Yan Yunzhi για να επισκεφτεί την εργασία. Οι ηγέτες των δύο θέσεων έχουν δείξει ότι το αντίστοιχο Yantian βοήθησε την ανατολική πηγή για να λειτουργήσει για πολύ καιρό από την εργασία της ανακούφισης των δεινών στη κομητεία Dongyuan. Co. Yantian και Dongyuan, ΕΠΕ ομο-που καθιερώνονται το βιομηχανικό πάρκο για τη συνεχείς επέκταση και την αποδοτικότητα, και τα αποτελέσματα της ανακούφισης των δεινών, της επαρχιακής, δημοτικής και τριών επιπέδων ανακούφισης των δεινών νομών, η αξιολόγηση «άριστη» και άλλοι χρόνοι.

Το Chen Juanjuan, γενικός διευθυντής της πράσινης πηγής ηλιοφάνειας, είπε ότι η επιχείρηση θα βασίσει στο αστικό μάρκετινγκ των άριστων αγροτικών προϊόντων και θα υιοθετήσει τον τρόπο on-line και off-$l*line. On-line, δηλ., για να χτίσουν μια «ελλιμενίζοντας πλατφόρμα παραγωγής και μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων ανακούφισης των δεινών ακρίβειας yantian-Dongyuan», προϊόντα να ανοίξει ένα νέων λιανικών πρότυπο, τα τοπικά γεωργικά μάρκετινγκ και ενός περιθωρίου οδηγούν άμεσα το χωριό τα οικονομικά οφέλη, προωθούν τη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη του γεωργικού ηλεκτρονικού εμπορίου που η βιομηχανική αλυσίδα, προωθεί τον ενθουσιασμό της βοήθειας των φτωχών οικογενειών για να αναπτυχθεί η παραγωγή, και αυξάνει το εισόδημα των φτωχών οικογενειών και των χωρικών. Off-$l*line, δηλ., για να χτίσει από κοινού μια ανακούφιση των δεινών «ειδική άριστη έκθεση αγροτικών προϊόντων και εμπορικό κέντρο ακρίβειας.»

Σε αυτό το πλαίσιο, Shenzhen Rakinda που συνεργάστηκε με το κέντρο έκθεσης προϊόντων ανακούφισης των δεινών για να εκμεταλλευτεί το σε απευθείας σύνδεση δίκτυο πώλησης, και μέσω του ψηφιακού οδηγού αγορών AI ως γέφυρα μεταξύ των αγροτικών προϊόντων και των ανθρώπων πόλεων, άφησε τους ανθρώπους να πάρουν ένα στενό βλέμμα στις πληροφορίες της ειδικότητας κάθε αγρότη και την ιστορία εξόδου του της κωμόπολης. Οργάνωση ο ψηφιακός οδηγός αγορών AI για τα προϊόντα ανακούφισης των δεινών. Όταν τα προϊόντα στα έξυπνα ράφια παίρνονται, η επίδειξη θα επιδείξει αμέσως τις πληροφορίες προϊόντων που παίρνονται. Οι πελάτες μπορούν να έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της πηγής τροφίμων και να αγοράσουν περισσότερα τρόφιμα. Το έξυπνο ράφι θα επιδείξει επίσης το προϊόν. Η ιστορία βοήθειας πίσω από τα αγροτικά προϊόντα και την ηγεσία, κάθε αγορά των γεωργικών ειδικών προϊόντων θα βελτιώσει τις ζωές των αγροτών, όχι μόνο για να στείλει τα πράσινα και υγιή αγροτικά προϊόντα από την επαρχία, για να εξασφαλίσει ασφάλεια τροφίμων των ανθρώπων, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της ακριβούς ανακούφισης των δεινών μπορούν να καταδειχθούν, αυτή η κίνηση όχι μόνο κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν περισσότερο το πρόγραμμα ανακούφισης των δεινών και η σημασία της αγοράς των πράσινων αγροτικών προϊόντων έχει καθιερώσει μια άριστη συγκριτική μέτρηση επιδόσεων για τη ανακούφιση των δεινών ακρίβειας. Μετά από να προσέξουν το βίντεο, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να αγοράσουν το σε απευθείας σύνδεση κώδικα με την ανίχνευση του κώδικα QR στο έξυπνο ράφι. Τα αγροτικά προϊόντα σε Dashan είναι δεσμευμένα στη μείωση της κυκλοφορίας των αγροτικών προϊόντων, τη μείωση του κόστους κυκλοφορίας των αγροτικών προϊόντων, και τη βοήθεια των αγροτών για να ανοιχτούν οι πωλήσεις τους και να αυξηθεί το εισόδημά τους.

Η οργάνωση προγράμματος ένας «εθνικός ειδικός προϊόντων ανακούφισης των δεινών οδηγός αγορών AI ψηφιακός» για Heyuan στο κέντρο αντίθετος-βοήθειας Yantian για να βοηθήσει τα υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα ειδικότητας Heyuan για να βγεί των βουνών και να μπεί στην πόλη. Ο ψηφιακός οδηγός αγορών AI είναι μια πηγή πληροφοριών που ενσωματώνει την εμπειρία, τις πωλήσεις και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Το ελλιμενίζοντας παράθυρο, επεκτείνει αποτελεσματικά το κανάλι μάρκετινγκ Heyuan που τα γεωργικά ειδικά προϊόντα, προωθούν την ανάπτυξη εκβιομηχάνισης και αγοράς της γεωργίας Heyuan, και τη βοήθεια Heyuan για να ξεφορτωθούν την ένδεια. Η καθιέρωση μιας ανακούφισης των δεινών «άριστο έκθεση αγροτικών προϊόντων και κέντρο πωλήσεων» και η κοινή κατασκευή ακρίβειας «της ελλιμενίζοντας πλατφόρμας παραγωγής και μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων ανακούφισης των δεινών ακρίβειας yantian-Dongyuan» είναι μια από τις πορείες για την περιοχή Yantian για να βοηθήσει την ομαλές βιομηχανικές εξερεύνηση και την καινοτομία πωλήσεων προϊόντων προγράμματος ανακούφισης των δεινών Dongdong, και επίσης περιοχή Yantian. Εμμείνετε στην εφαρμογή των βιομηχανικών προγραμμάτων ανακούφισης των δεινών και η βοήθεια αναπτύσσει τη σύγχρονη βιομηχανία διοικητικών μεριμνών για να λύσει τις πωλήσεις προϊόντων ταυτόχρονα, το σύγχρονο προγραμματισμό, την ταυτόχρονη εφαρμογή, και να επιτύχει τα τελικά αποτελέσματα του τελευταίου μιλι'ου της βιομηχανικής ανάπτυξης.

Συνδυάζοντας την ψηφιακή αγορά AI με τα παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα, οι άνθρωποι αισθάνονται τη νέα δύναμη που εγχέεται στις φτωχές περιοχές από την επιστήμη και την τεχνολογία, και αισθάνονται επίσης τον προσδιορισμό και τη δράση της περιφερειακής κυβέρνησης για να κερδίσουν την πάλη ενάντια στην ένδεια μέσω της ψηφιακής αγοράς AI, να επεκτείνουν την προπαγάνδα του εθνικού ακριβούς προγράμματος ανακούφισης των δεινών, να διευρύνουν τα δίκτυα πώλησης των αγροτικών προϊόντων, αποτελεσματικά κίνηση οι φτωχοί αγρότες για να αυξήσουν το εισόδημα και να ξεφορτωθούν την ένδεια, να πραγματοποιήσουν την αγροτική ανανέωση, και να προσθέσουν τη λαμπρότητα στην αντίστοιχη εργασία υποστήριξης.