[an error occurred while processing the directive] Ανιχνευτής επιτραπέζιων γραμμωτών κωδίκων περιστροφικών πυλών/ανιχνευτής 300 αναγνωστών γραμμωτών κωδίκων ανιχνεύσεις ανά SEC

Ανιχνευτής επιτραπέζιων γραμμωτών κωδίκων περιστροφικών πυλών/ανιχνευτής 300 αναγνωστών γραμμωτών κωδίκων ανιχνεύσεις ανά SEC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Rakinda
Πιστοποίηση: CE, FCC, Rohs
Αριθμό μοντέλου: RD4500R
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 pc
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: χάρτινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, T/T, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC το μήνα
μοντέλο: RD 4500R OEM Service: διαθέσιμος
Πλεονέκτημα: Κώδικες οθόνης ανίχνευσης Ταχύτητα Σάρωσης: 300 ανιχνεύσεις ανά SEC
χρόνος εγγύησης: ένα έτος Χρόνος: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Υψηλό φως:

2d barcode module

,

oem 2d barcode scanner module

Ανιχνευτής επιτραπέζιων γραμμωτών κωδίκων περιστροφικών πυλών/ανιχνευτής 300 αναγνωστών γραμμωτών κωδίκων ανιχνεύσεις ανά SEC

 

Μιλώντας για την περιστροφική πύλη, η παραδοσιακότερη μέθοδος ανάπτυξης είναι να χρησιμοποιηθεί η κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος. Οι άνθρωποι πρέπει πάντα να φέρουν τις κάρτες ολοκληρωμένου κυκλώματος στο porket σας. Εάν όχι, πρέπει να χρησιμοποιήσουν το νόμισμα ή τα μετρητά για να πληρώσουν το εισιτήριο. Κατόπιν φαίνεται ότι στα φυσικά σημεία, υπάρχει 1D ή 2$ος κώδικας στο εισιτήριο. Οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν την πύλη μετά από να ανιχνεύσουν τον κώδικα. 

Ανιχνευτής επιτραπέζιων γραμμωτών κωδίκων περιστροφικών πυλών/ανιχνευτής 300 αναγνωστών γραμμωτών κωδίκων ανιχνεύσεις ανά SEC 0

Τώρα είναι τάση ότι ο κώδικας QR στο τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότερο. Για τα φυσικά σημεία, μπορούν να πωλήσουν τα εισιτήρια μέσω APP τους και να στείλουν τον κώδικα QR στο έξυπνο τηλέφωνο των αγοραστών. Οι τουρίστες μπορούν να περάσουν την περιστροφική πύλη αφότου ανιχνεύεται ο κώδικας QR τους στην κινητή τηλεφωνική οθόνη. Είναι μάλλον κατάλληλο. 

Ή όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος για να περάσετε την περιστροφική πύλη, συμβαίνει ότι οι άνθρωποι άφησαν τις κάρτες ολοκληρωμένου κυκλώματός τους κάπου και ξέχασαν να το φέρουν. Αλλά το έξυπνο τηλέφωνο είναι πολύ δημοφιλές και σημαντικό για καθημερινή ζωή ανθρώπων τη " s τώρα. Οι άνθρωποι ξεχνούν σπάνια να φέρουν το έξυπνο τηλέφωνό τους γιατί συνδέονται με τον κόσμο μέσω του έξυπνου τηλεφώνου. Αυτό bings πολύ κατάλληλο για τους ανθρώπους να αγοράσουν τα εισιτήρια μέσω του κώδικα QR. Εφ' όσον παίρνουν οι άνθρωποι το έξυπνο τηλέφωνο, μπορούν να περάσουν την περιστροφική πύλη ομαλά. 

 

Με τον ανιχνευτή RD4500R, οι πελάτες δεν χρειάζονται την ανησυχία για αυτούς τους δύο παράγοντες. 

RD4500R είναι μια καλή ενότητα ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων που χρησιμοποιείται στην αυτόματη μηχανή διανομής λόγω των λόγων κατωτέρω: 

 

1. RD4500R είναι ένας ανιχνευτής με την κατοικία. Έχει το καλώδιο παραγωγής USB ή RS232 για τους πελάτες για να επιλέξει. Κατά αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα ελέγχου προσπέλασης. Θα παράσχουμε το εγχειρίδιο χρηστών. Οι πελάτες μπορούν να θέσουν τη λειτουργία ανιχνευτών με την ανίχνευση του εγχειριδίου ρύθμισης ή από την τμηματική εντολή σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρηστών. Είναι εύκολο να λειτουργήσει. 

 

2. Άριστη απόδοση ανίχνευσης για τον κινητό κώδικα τηλεφωνικής οθόνης

Χρησιμοποιεί το ίδιο καλό στοιχείο ανίχνευσης με προηγούμενο πρότυπο LV4500, το οποίο εγγυάται τη καλή απόδοση του στον κώδικα οθόνης ανίχνευσης. Αλλά με το νέο σχέδιο δομών, το κόστος του μειώνεται πολύ, το οποίο βοηθά να μειώσει το κόστος των πελατών για να κάνει τα νέα προϊόντα ανίχνευσης

 

 

3. Εφαρμογή:

Αυτόματο περίπτερο πώλησης, περιστροφική πύλη, σύστημα ελέγχου προσπέλασης, περίπτερο κ.λπ. του ATM. 

 

 

RD4500R 2$α ενότητα ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων 

Επεξεργαστής   Τσιπ IOTC 0370 
Πρωτόκολλο επικοινωνίας  USB ή παρουσίαση σε συνέχειες 
Αισθητήρας εικόνας  CMOS 
Symbologies  1D και 2$οι κώδικες 
Τρόπος ανίχνευσης  Τρόπος αίσθησης 
Φωτισμός  Άσπρες οδηγήσεις 
Κατανάλωση ισχύος  1.75 W (ανώτατο)
Ανακοίνωση  Ηχητικό σήμα 
Χρώμα  Μαύρος 
Κάλυψη γυαλιού  Αριθ. 

 

 

 

Το Rakinda βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Shenzhen Lilang, που καθιερώνεται αρχικά το 2000. Το Rakinda είναι μια προσδίδουσα γόητρο επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, που αναπτύσσει και που κατασκευάζει τα όργανα ανίχνευσης γραμμωτών κωδίκων συμπεριλαμβανομένης της μηχανής ανίχνευσης γραμμωτών κωδίκων cOem, του ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων υπολογιστών γραφείου, των φορητών ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων, των ασύρματων ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων, της πλατφόρμας εικόνας, του αρρενωπού τερματικού στοιχείων, κ.λπ. Οι περιοχές εφαρμογής κατασκευάζουν, πουλαούν λιανικώς, λογιστικός και, κ.λπ.

 

FAQ

Q1: Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα; Είναι ελεύθεροι;

Α1: Υποστηρίζουμε τη διαταγή δειγμάτων 1pc. Τα δείγματα πρέπει να πληρωθούν.

Q2: Μπορώ να πάρω τα πρόσθετα καλώδια για τους ανιχνευτές;

A2: Ναι μπορείτε. Θα παράσχουμε σύμφωνα με το αίτημά σας.

Q3: Πώς μπορώ να αγοράσω;

A3: Είμαστε προμηθευτής εμπορικής διαβεβαίωσης σε Alibaba. Μπορείτε να αρχίσετε τη σε απευθείας σύνδεση διαταγή άμεσα. Ή pls μας ελάτε σε επαφή με πρώτα σύμφωνα με τα στοιχεία επαφής. Θα σας στείλουμε την κατάλληλη σύνδεση άμεσα.

Q4: Ποια είναι η μέθοδος πληρωμής σας;

A4: Δεχόμαστε τη σε απευθείας σύνδεση πιστωτική κάρτα, TT, Paypal, Western Union.

Q5: Μπορώ να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας:

A5: Ναι, είστε θερμά ευπρόσδεκτοι.

Q6: Πόσο καιρό είναι ο χρόνος εξουσιοδότησής σας:

A6: 1 έτος.

Q7: Πού μπορούμε να μεταφορτώσουμε το εγχειρίδιο χρηστών των ανιχνευτών;

A7: Θα στείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αφότου παίρνετε τα δείγματα.

Q8: Ποια είναι η χρονική ανοχή;

A8: Για το δείγμα, είναι χαρακτηριστικά μέσα σε 3 ημέρες. Για τη μαζική διαταγή, εξαρτάται από την ποσότητα και διαμορφώνει εσείς διατάζει.

Q9: Μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία cOem;

A9: Ναι. Χρειαζόμαστε περαιτέρω να συζητήσουμε για τις λεπτομέρειες.

Q10: Πώς στέλνετε τους ανιχνευτές συνήθως;

A10: Δεδομένου ότι είναι ελαφρύ και συμπαγές, χρησιμοποιούμε συνήθως DHL, το UPS, τη Fedex, TNT και το μετα ταχυδρομείο αέρα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yaping Wang

WhatsApp : +8613480605108