Μας ελάτε σε επαφή με
Customer Service

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Γραμμή Παραγωγής
  • Η ενότητα ανίχνευσης ανιχνεύει
  • Εργαστήριο ανίχνευσης συσκευών αναγνώρισης προσώπου
  • Εργαστήριο ανίχνευσης συσκευών αναγνώρισης προσώπου

Το Rakinda έχει πάνω από 20 έτη απευθείας έρευνας στην τεχνολογία ανάγνωσης γραμμωτών κωδίκων, είναι η κύρια επιχείρηση σε αυτόν τον τομέα στην Κίνα, καθώς επίσης και γνωστός εμπειρογνώμονας στην παγκόσμια αγορά.

Η τεχνολογία προόδου μας uIMG είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και της ανάπτυξης της δεκαετίας βασισμένη στην στην απεικόνιση τεχνολογία αποκωδικοποίησης:
• Υψηλός - η ποιοτική ψηφιακή εικόνα συλλαμβάνει την τεχνολογία
• Ευφυής τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας και αποκωδικοποίησης
• Υψηλής απόδοσης ενσωματωμένη πλατφόρμα υπολογισμού
• Ενσωμάτωση της τεχνολογίας ανάπτυξης εφαρμογών
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Το Rakinda άρχισε την ανεξάρτητη παραγωγή των προϊόντων ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων το 2000 και έχει συσσωρεύσει από τότε την άφθονη εμπειρία κατασκευής. Το κέντρο κατασκευαστών μας καλύπτει έναν τομέα 6.220 τετραγωνικών μέτρων με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής των μονάδων 1.000.000+, και είναι καλά εξοπλισμένο με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για την παραγωγή & τη δοκιμή, όπως Walmart, των εξοπλισμών δοκιμής Huawei και Tektronix.
Το ποιοτικό σύστημα ελέγχου Rakinda απονεμήθηκε διαδοχικά το ISO 9001:2008 βασισμένο στον ποιοτικό έλεγχο, τη δοκιμή έρευνας και ανάπτυξης καθώς επίσης και τη διαχείριση ελαττωματικών προϊόντων, η οποία συμβάλλει στο βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για Rakinda.
Οι ρυθμισμένες διαδικασίες, ο προηγμένος εξοπλισμός και το εργατικό προσωπικό είναι το κλειδί στην κράτηση του συστήματός μας κατασκευής και παραγωγής ανταγωνιστικού. Αυτοί οι παράγοντες εξασφαλίζουν ότι όλα τα μέρη της διαδικασίας παραγωγής είναι υπό αυστηρό έλεγχο, που διατηρεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και τον αποτελεσματικό έλεγχο δαπανών που εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας επιτυγχάνουν την καλύτερη απόδοση στην αναλογία τιμών, με αυτόν τον τρόπο παρέχοντας στους πελάτες OEM/ODM μας το ανταγωνιστικότερο προϊόν για την επένδυσή τους.

 

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Ε & Α

Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό για την Ε&Α και τη μαζική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένου περιβαλλοντικού, μηχανικός, ηλεκτρικές και ασφάλεια που εξετάζει κ.λπ., έχουμε τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένης της ανηχοειδούς αίθουσας ακτινοβολίας, της αυτόματης ανίχνευσης DOF και της δοκιμής ταχύτητας, του οπτικού φακού που εξετάζουν κ.λπ.
Υπάρχει επάνω από το μηχανικό Ε&Α 30 ανθρώπων στην επιχείρηση.