Μας ελάτε σε επαφή με
Customer Service

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Τα επιδημικά μέτρα πρόληψης για το κοινοτικό νοσοκομείο Changzhou ολοκληρώνουν τη μέτρηση θερμοκρασίας προσώπου

March 26, 2021

Αν και οι διάφορες θέσεις έχουν εισαγάγει το στάδιο της ομαλοποιημένων επιδημικών πρόληψης και του ελέγχου, η κατάλληλη και ευφυής αναγνώριση προσώπου, η μέτρηση θερμοκρασίας και ενσωματωμένη η έλεγχος προσπέλασης μηχανή είναι ακόμα δύσκολο να αφηθούν το όραμα των ανθρώπων, ειδικά στα νοσοκομεία, τα κυβερνητικά πρακτορεία, και το τελωνείο αερολιμένων και άλλες θέσεις με τη μεγάλη και σύνθετη κινητικότητα προσωπικού. , Συνδυάζοντας τον προσδιορισμό κώδικα υγείας και την επαλήθευση και την αντίληψη και τη θερμοκρασία σωμάτων μη-επαφών που αισθάνονται τον ενσωματωμένο έλεγχο προσπέλασης, που παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για τις υγείες και ασφάλειες των δεκάδων των εκατομμυρίων των ανθρώπων σε πραγματικό - χρόνος. Παραδείγματος χάριν, ένας έλεγχος προσπέλασης μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου κώδικα υγείας προστίθεται στην είσοδο. Ανάγκη πομπών στο ισχυρό κτύπημα τα πρόσωπά τους και το ισχυρό κτύπημα οι κάρτες ταυτότητάς τους για να ελέγξει τον κώδικα υγείας πρίν εισάγει, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που προκαλούνται από τη στενή επαφή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα επιδημικά μέτρα πρόληψης για το κοινοτικό νοσοκομείο Changzhou ολοκληρώνουν τη μέτρηση θερμοκρασίας προσώπου  0

Το κοινοτικό νοσοκομείο της πόλης Changzhou, επαρχία Jiangsu έχει λάβει υπόψη αυτό. Αυτή τη στιγμή, το αφιερωμένες κανάλι ελέγχου προσπέλασης και οι είσοδοι και οι έξοδοι δίπλα στο κτήριο εξωτερικών ασθενών έχουν τεθεί στο τερματικό μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου αναγνώρισης κώδικα υγείας χρήσης (τεχνικός προμηθευτής λύσης: Η Co. τεχνολογιών Rakinda Shenzhen, το ΕΠΕ), η στάση πολιτών ακριβώς σε μια σταθερή θέση, ισχυρό κτύπημα η κάρτα ταυτότητας και φέρνουν το πρόσωπό σας κοντά στη μηχανή, μπορείτε γρήγορα και ακριβώς να εξετάσετε τη θερμοκρασία ανθρώπινων σωμάτων, και μπορείτε αυτόματα να ανοίξετε την πύλη και να επιδείξετε τις πληροφορίες κώδικα υγείας του προσωπικού. Εάν η θερμοκρασία της μέτρησης του προσώπου είναι πάρα πολύ υψηλή ή ο «κώδικας υγείας SU» δεν είναι ένας πράσινος κώδικας κατά τη διάρκεια της σύγκρισης υποβάθρου, η μηχανή θα ηχήσει έναν συναγερμό και το εμπόδιο δεν θα ανοίξουν για την απελευθέρωση, η οποία βελτιώνει πολύ το επίπεδο ασφάλειας του νοσοκομείου.

Γίνεται κατανοητό ότι ο κύριος σκοπός της εγκατάστασης και της επέκτασης των του προσώπου τερματικών μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης αναγνώρισης κώδικα υγείας στο κοινοτικό νοσοκομείο Changzhou είναι να ικανοποιηθούν καλύτερα οι ανάγκες των ασθενών για την ιατρική περίθαλψη και να εφαρμοστούν οι απαιτήσεις κανονικοποίησης για την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο, αποτελεσματικά ανακουφίζοντας την πίεση εργασίας του ιατρικού προσωπικού. Σε τελευταία ανάλυση, ένα νοσοκομείο είναι μια ειδική θέση με μια μεγάλη ροή επιβατών και ένας σχετικά υψηλός κίνδυνος τα μικρόβια. Είναι προφανώς μη ρεαλιστικό να στηριχθεί απλώς στη χειρωνακτικές επαλήθευση και την εγγραφή ταυτότητας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα επιδημικά μέτρα πρόληψης για το κοινοτικό νοσοκομείο Changzhou ολοκληρώνουν τη μέτρηση θερμοκρασίας προσώπου  1

Σήμερα, το τερματικό μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου συνεργάζεται με το έλεγχο προσπέλασης ή τα εμπόδια, που συνδυάζεται με λειτουργικές εφαρμογές όπως η ανίχνευση θερμοκρασίας σωμάτων, ο προσδιορισμός, και η επαλήθευση κώδικα υγείας (επαλήθευση κώδικα), οι οποίες διαδραματίζουν έναν διπλό ρόλο στην επιδημικές πρόληψη και την προστασία ασφάλειας. Ακόμα κι αν μια επιβεβαιωμένη περίπτωση εμφανίζεται, είναι ακόμα αυτό είναι δυνατή να εντοπίσει γρήγορα τις στενές επαφές μέσω της αναγνώρισης προσώπου στον πρώτο χρόνο, που διευκολύνει την καταδίωξη προσωπικού και επιδημικό πρόληψη και τον έλεγχο.