Μας ελάτε σε επαφή με
Customer Service

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Μηχανή μέτρησης θερμοκρασίας προσώπου κατάλληλη για την πρόληψη και τον έλεγχο των επιδημιών στις υπεραγορές;

February 22, 2021

Η απάντηση είναι αναμφίβολη. Η αναγνώριση και η ανίχνευση όλος--ένα προσώπου θερμοκρασίας σωμάτων μηχανή είναι γενικά κατάλληλες για τις εσωτερικές σταθερές θέσεις θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της επιδημίας, κέντρα υπηρεσιών ιδιοκτησίας όπως οι πανεπιστημιουπόλεις, τα νοσοκομεία, τα κτίρια γραφείων, τα κυβερνητικά κέντρα, των εισόδων και των εξόδων κυκλοφορίας, των επιχειρήσεων και των οργάνων, της οικοδόμησης και άλλες θέσεις δημόσιων υπηρεσιών ισχύει επίσης στις κλειστές (ημι-κλειστές) θέσεις υπηρεσίας επιχείρησης όπως οι μεγάλες εμπορικές υπεραγορές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανή μέτρησης θερμοκρασίας προσώπου κατάλληλη για την πρόληψη και τον έλεγχο των επιδημιών στις υπεραγορές;  0

Επειδή με την αύξηση των εισαγόμενων περιπτώσεων στο εξωτερικό και των περιστασιακών σποραδικών περιπτώσεων και των συστάδων των επιδημιών σε μερικές περιοχές πρόσφατα, η ανίχνευση θερμοκρασίας και η διαχείριση των εντατικών ανθρώπων μέσα και έξω από τις κλειστές (ημι-κλειστές) θέσεις υπηρεσίας επιχείρησης όπως οι μεγάλες υπεραγορές και οι υπεραγορές αντιμετωπίζουν τη διπλή δοκιμή. Εάν η παραδοσιακή χειρωνακτική ανίχνευση θερμοκρασίας χρησιμοποιείται ακόμα, όχι μόνο θα είναι χρονοβόρο και επίμοχθο, αλλά και το προσωπικό ανίχνευσης θα μπει σε την επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους κάθε μέρα. Η στενή επαφή με το θέμα θα φέρει το μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης, έτσι η μηχανή μέτρησης θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου έχει γίνει το καυτότερο προϊόν στη χώρα, όχι μόνο για τα νοσοκομεία, αλλά και για τα σχολεία, τα κυβερνητικά κέντρα, και τις εισόδους μεταφορών. Είναι επίσης αναντικατάστατο για τις μεγάλες λεωφόρους αγορών με μια μεγάλη καθημερινή ροή των ανθρώπων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανή μέτρησης θερμοκρασίας προσώπου κατάλληλη για την πρόληψη και τον έλεγχο των επιδημιών στις υπεραγορές;  1

Η μηχανή μέτρησης αναγνώρισης και θερμοκρασίας προσώπου = αντιμετωπίζει την αναγνώριση + την ανίχνευση θερμοκρασίας σωμάτων. Η λειτουργία μια είναι ότι η ροή των ανθρώπων μπορεί να ελεγχθεί, και το πρόσωπο μπορεί να βρεθεί έγκαιρο όταν βρίσκεται ένας πυρετός, και η επιδημική εργασία πρόληψης συνέχειας μπορεί να γίνει. Η λειτουργία δύο είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση πρόσβασης προσωπικού και τη διαχείριση συμμετοχής. Μετά από να εγκαταστήσουν το υπέρυθρο θερμόμετρο προσώπου σε μια μεγάλη λεωφόρο αγορών, οι περαστικοί θα ανοίξουν επιτυχώς την πόρτα ή θα τρυπήσουν την κάρτα με διατρητική μηχανή όταν αναγνωρίζεται καλά το πρόσωπο και η θερμοκρασία σωμάτων είναι κανονική. Εάν η θερμοκρασία σωμάτων είναι ανώμαλη, την πόρτα δεν θα ανοίξουν. Η μέτρηση θερμοκρασίας προσώπου είναι γρήγορη και ακριβής, αποφεύγοντας τους συσσωρευμένους ανθρώπους, το οποίο παρέχει μια εγγύηση ισχυρής ασφαλείας για το έλεγχο προσπέλασης και τη διαχείριση συμμετοχής στα διάφορα σενάρια.