Μας ελάτε σε επαφή με
Customer Service

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Το τερματικό αναγνώρισης προσώπου F-3 Rakinda διαδραματίζει το σημαντικό ρόλο στη 4η ψηφιακή Σύνοδο Κορυφής της Κίνας

April 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τερματικό αναγνώρισης προσώπου F-3 Rakinda διαδραματίζει το σημαντικό ρόλο στη 4η ψηφιακή Σύνοδο Κορυφής της Κίνας  0

Η 4η ψηφιακή Σύνοδος Κορυφής της Κίνας ήταν επίσημα ανοικτή στις 25 Απριλίου 2021. Οι επιδημικές εγκαταστάσεις πρόληψης της συνόδου κορυφής έχουν επεκταθεί πλήρως. Σαν κύριο τόπο συναντήσεως αυτής της συνόδου κορυφής, πώς είναι η επέκταση της επιδημίας μέτρα πρόληψης στις εισόδους των μεταβάσεων του διεθνούς κέντρου Συνθηκών και έκθεσης στενών Fuzhou; Συγχρόνως, πώς μπορεί εμείς να εξασφαλίσει ότι η επιδημική αποδοτικότητα διαχείρισης και ελέγχου κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής είναι αποδοτικότερη, έτσι ώστε οι άνθρωποι μπορούν να εισαγάγουν την αίθουσα έκθεσης γρήγορα και την ορντινάντσα; Πάρτε αυτά τα ζητήματα ότι οι πολίτες ανησυχούν για, πήγαμε στην περιοχή από κοινού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τερματικό αναγνώρισης προσώπου F-3 Rakinda διαδραματίζει το σημαντικό ρόλο στη 4η ψηφιακή Σύνοδο Κορυφής της Κίνας  1

 

Κάθε είσοδος του κέντρου έκθεσης είναι εξοπλισμένη με τη μέτρηση θερμοκρασίας αναγνώρισης προσώπου F-3 Rakinda με την ενσωματωμένη κώδικας μηχανή υγείας. Το προσωπικό Rakinda κατέδειξε τη διαδικασία γρήγορα τον κώδικα υγείας. Σύμφωνα με τους προκαταρκτικούς υπολογισμούς, ένα άτομο θα περάσει σε περίπου 1 έως 2 δευτερόλεπτα, και το καθένα είναι πολύ ικανοποιημένο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τερματικό αναγνώρισης προσώπου F-3 Rakinda διαδραματίζει το σημαντικό ρόλο στη 4η ψηφιακή Σύνοδο Κορυφής της Κίνας  2

 

«Η είσοδος των τόπων συναντήσεως καλύπτεται πλήρως από τα προϊόντα σειράς κώδικα υγείας μέτρησης θερμοκρασίας προσώπου για να εξασφαλίσει την επιδημικές πρόληψη και την ασφάλεια περισσότερων από 150.000 φιλοξενουμένων, εκθετών και του προσωπικού των σχετικών προγραμμάτων έκθεσης.» Το τεχνικό προσωπικό Rakinda που εισάγεται στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει μια τεράστια ροή των ανθρώπων στις εισόδους και τις εξόδους των ψηφιακών τόπων συναντήσεως συνόδου κορυφής. Προκειμένου να εξασφαλιστούν περιεκτικές υπηρεσίες για την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βελτιστοποιηθούν και να αναβαθμιστούν οι επιδημικές εγκαταστάσεις πρόληψης.

Πρίν εισάγει και βγαίνει την αίθουσα έκθεσης, το προσωπικό πρέπει να χρησιμοποιήσει τον έξυπνο τελικό μόνος-έλεγχο επαλήθευσης η επαλήθευση ταυτότητάς τους στην οριζόμενη είσοδο, και να χρησιμοποιήσει τον κώδικα υγείας για να ελέγξει τη μετάβαση. Στην ψηφιακή Σύνοδο Κορυφής της Κίνας, μια επαλήθευση κώδικα υγείας και ενσωματωμένη μια μέτρηση μηχανή θερμοκρασίας προσώπου χρησιμοποιήθηκαν για να παρέχουν τις περιεκτικές υπηρεσίες για τις επιδημικές εισόδους πρόληψης και επαλήθευσης ελέγχου καθόλου και βγαίνουν μέσα και έξω από στον τόπο συναντήσεως, για να επιτύχουν την επίδραση του αυτόματου και ακριβούς ταιριάσματος των πληροφοριών ταυτότητας προσωπικού και των πληροφοριών υγείας όπως η ανίχνευση θερμοκρασίας σωμάτων, και για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της επιδημικής πρόληψης συγχρόνως, παρέχει επίσης την ευκολία για τους συμμετέχοντες φιλοξενουμένους και τους εκθέτες για να εισαγάγει τη σύνοδο κορυφής. Το του προσώπου τερματικό επαλήθευσης κώδικα υγείας μέτρησης θερμοκρασίας αναγνωρίζει το «κώδικα υγείας Bamin» ή το «εθνικό επιδημικό κώδικα πληροφοριών υγείας πρόληψης» και την εδρεύουσα κάρτα ταυτότητας γρήγορα, βολικά και ακίνδυνα εκτελέστε την επαλήθευση αυτοεξυπηρετήσεων, που πραγματοποιεί «την μη-επαφή, καμία αλλαγή κώδικα, καμία παραμονή». Το τερματικό κώδικα υγείας μέτρησης θερμοκρασίας προσώπου F-3 (δύο-κώδικας--ένα) θα σας φέρει επίσης ένα θαυμάσιο ταξίδι της ευστροφίας.

 

Το Shenzhen Rakinda είναι ο προμηθευτής επιδημικής «λύσης πρόληψης κώδικα υγείας» της ψηφιακής Συνόδου Κορυφής της Κίνας, και κλήθηκε επίσης για να συμμετέχει στην έκθεση. Το τερματικό αναγνώρισης προσώπου F-3, τα επιδημικά τερματικά πρόληψης κώδικα υγείας T8, και το multi-person σύστημά του μέτρησης και διαλογής θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων παρέχουν τα αποτελεσματικά μέσα για την επιδημική εργασία πρόληψης και ελέγχου της 4ης ψηφιακής Συνόδου Κορυφής της Κίνας, και η δυνατότητα να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της ψηφιακής επιδημικής πρόληψης έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα. Στο μέλλον, Rakinda θα συνεχίσει να ερευνά τη ψηφιακή εποχή, τα ψηφιακές επιτεύγματα καινοτομίας και την εφαρμογή προσγειωμένος, και να επιταχύνει την κατασκευή της ψηφιακής Κίνας ως ευθύνη του. Με περισσότερο από 21 έτη ανεξάρτητης εμπειρίας τεχνολογίας έρευνας και ανάπτυξης, θα παράσχει μια σειρά λύσεων για τις εφαρμογές IoT σε όλες τις κοινωνικές τάξεις μέσω των σεναρίων και της προσαρμογής.