Μας ελάτε σε επαφή με
Customer Service

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Η τελική ενότητα ανιχνευτών κώδικα ενσωμάτωσης QR αυτοεξυπηρετήσεων

September 1, 2021

RD4300 είναι μια λεπτή ενσωματωμένη μηχανή αναγνώρισης γραμμωτών κωδίκων, η οποία υιοθετεί την τεχνολογία εικόνας CMOS και τη νέα τεχνολογία αναγνώρισης παγκόσμιας ευφυή εικόνας με το διεθνές προηγμένο επίπεδο. Μπορεί εύκολα να διαβάσει το γραμμωτό κώδικα σε χαρτί, τη μαγνητική κάρτα και άλλες, και έχει την ισχυρή απόδοση αναγνώρισης. Μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε ποικίλα προϊόντα cOem (συμπεριλαμβανομένων των φορητών, φορητών και σταθερών συλλεκτών γραμμωτών κωδίκων, κ.λπ.). Συγχρόνως, RD4300 παρέχει στους χρήστες τις πλούσιες δευτεροβάθμιες λειτουργίες ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της πλήρως ανοικτής διεπαφής αποκτήσεων εικόνας, την αρχική διεπαφή στοιχείων και τη I/O διεπαφή λειτουργίας. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να λύσουν τις εξατομικευμένες ανάγκες τους με τη χρησιμοποίηση του SDK που παρέχεται από Rakinda. Από την άποψη της απόδοσης, RD4300 έχει κάνει την ειδική τεχνική επαλήθευση για την αναγνώριση γραμμωτών κωδίκων οθόνης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στο γραμμωτό κώδικα οθόνης μεγάλου ποσού με τη χαμηλή φωτεινότητα και όλα τα είδη ταινίας. Με την άριστη απόδοση αναγνώρισης γραμμωτών κωδίκων και το καλό embeddedness, είναι εύκολο να ενσωματωθεί και ενσωματωμένος POS λεωφορείων στη μηχανή, το γραφείο VTM, γραφείο αυτοεξυπηρετήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, έξυπνο γραφείο εγχώριας αποθήκευσης, γραφείο αυτοεξυπηρετήσεων του ATM, τερματικό ερώτησης αυτοεξυπηρετήσεων, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τμήμα αναγνωστών κώδικα QR στη σκηνή της αναμονής και της κλήσης του εξοπλισμού.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων RD4300 ενσωμάτωσαν την ενότητα ανιχνευτών κώδικα QR:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η τελική ενότητα ανιχνευτών κώδικα ενσωμάτωσης QR αυτοεξυπηρετήσεων  0
(1) βασική τεχνολογία
Η έκτη τεχνολογία αποκωδικοποίησης πυρήνων παραγωγής που αναπτύσσεται από μας μπορεί γρήγορα να διαβάσει όλα τα είδη γραμμωτών κωδίκων.

(2) πλούσιες διεπαφές
USB και η διεπαφή ttl-232 παρέχονται για να καλύψουν περισσότερες απαιτήσεις διεπαφών.

(3) άριστη ικανότητα ανάγνωσης οθόνης
Η ειδική τεχνική επαλήθευση γίνεται για την ανάγνωση γραμμωτών κωδίκων οθόνης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στο γραμμωτό κώδικα οθόνης μεγάλου ποσού με τη χαμηλή φωτεινότητα και όλα τα είδη ταινίας.

(4) πράσινη χαμηλής ισχύος κατανάλωση
Υιοθετήστε την ανεξάρτητη βασική τεχνολογία, μειώστε πολύ την κατανάλωση ισχύος λειτουργίας, επεκτείνετε τη ζωή υπηρεσιών του εξοπλισμού.

RD4300 έχει την άριστη απόδοση στην παραδοσιακού βιομηχανία μετασχηματισμού αυτοεξυπηρετήσεων τελικού και δημόσιων συγκοινωνιών. Μπορεί να παρέχει την ισχυρή λειτουργία «ανίχνευσης κώδικα QR» για τις τελικές μηχανές, και τώρα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα διάφορα προγράμματα. Σαν αναπόφευκτο τμήμα ανίχνευσης κώδικα στον εξοπλισμό αυτοεξυπηρετήσεων, η μηχανή αναγνωστών κώδικα QR, έτσι εάν θέλετε να επιλέξετε μια κατάλληλη ενότητα ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων 1D&2D, RD4300 μπορεί να είναι έναρξη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η τελική ενότητα ανιχνευτών κώδικα ενσωμάτωσης QR αυτοεξυπηρετήσεων  1

Το Shenzhen Rakinda αφιερώνεται στην ενότητα ανιχνευτών κώδικα QR και την αυτόματη βιομηχανία προσδιορισμού γραμμωτών κωδίκων. Έχει 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία Διαδικτύου του αυτόματου προσδιορισμού πραγμάτων και της καλής φήμης. Έχει την ενότητα ανιχνευτών κώδικα QR, μηχανή αναγνωστών γραμμωτών κωδίκων, μηχανή αναγνώρισης κώδικα QR, ενότητα ανάγνωσης κώδικα QR, η ενότητα ανίχνευσης κώδικα QR και οι ενσωματωμένοι ανιχνευτές κώδικα QR όπως η ενότητα αναγνώρισης κώδικα QR πρέπει υψηλός - ποιότητα και υψηλή απόδοση δαπανών, ώστε να εξασφαλιστούν η καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα προϊόντα εμπειρίας για τους χρήστες. QR η ενότητα κώδικα μπορεί γρήγορα να διαβάσει τις πληροφορίες του αντανακλαστικού γραμμωτού κώδικα, κώδικας εγγράφου και ο κώδικας οθόνης QR, που καλύπτει τις διάφορες απαιτήσεις χρήσης στις διαφορετικές καταστάσεις εφαρμογής, παρέχει την ισχυρή απόδοση ανίχνευσης κώδικα για το σύστημα ένταξης, και οι βοήθειες ενσωματώνουν το σχέδιο ανίχνευσης κώδικα QR της στον παραδοσιακό τερματικό εξοπλισμό. Εάν έχετε την απαίτηση, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με Rakinda, έχουμε την εγγύηση στην τεχνολογία και την υπηρεσία μεταπωλήσεων, και μπορούμε να αναπτύξουμε μια λύση προϊόντων ενότητας κώδικα QR που καλύπτει τις παρούσες απαιτήσεις εφαρμογής των πελατών.