RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Rakinda
Πιστοποίηση: CE FCC ROHS
Αριθμό μοντέλου: RD4500-20
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κανονικοί έγγραφο και αφρός τεχνών
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την ισορροπία
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 200PCS/Week
Επεξεργαστής: ΤΣΙΠ IOTC 0370 Αισθητήρας εικόνας: 752×480 CMOS
Τρόπος ανίχνευσης: Τρόπος ανάγνωσης αίσθησης Ψήφισμα: 10MIL
Φως: Άσπρο φως
Υψηλό φως:

RD4500R σταθερός τοποθετήστε τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων

,

RD4500R

,

Το Datamatrix σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων

RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο

 

USB RS232 rd4500-20 καθόρισε τον ανιχνευτή υποστηριγμάτων QR για τη μηχανή αυτοεξυπηρετήσεων

 

Rd4500-20 σταθερός τοποθετήστε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ανιχνευτών QR:

 

1, ενσωματωμένο υψηλής απόδοσης τσιπ επεξεργασίας: γρήγορη ταχύτητα αποκωδικοποίησης, διαβάζοντας την ακρίβεια και τη δυνατότητα IOTC 0370 CH chipset

2, δυνατότητα ανάγνωσης κώδικα εγγράφου: ο κύριος 2$ος γραμμωτός κώδικας που τυπώνεται σε χαρτί και τους διάφορους γραμμωτούς κώδικες 1D μπορεί επίσης να διαβαστεί

3, δυνατότητα ανάγνωσης LCD: ο υψηλής απόδοσης κινητός αναγνώστης κώδικα τηλεφωνικών φραγμών, βασική εκπαίδευση έχει φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο

4, μεγάλη ανάγνωση: για το διαφορετικό κινητό τηλέφωνο LCD οι οθόνες, έχουν γενικά τη διαφορετική αντίθεση, χρώμα και το επίπεδο αντανάκλασης, ο ανιχνευτής μπορεί να διαβαστεί γρήγορα.

5, εύχρηστος: μπορείτε να διαβάσετε τις παραμέτρους που παρέχονται στο εγχειρίδιο χρηστών για να θέσουν τις παραμέτρους του ανιχνευτή για να κάνετε την εργασία ανιχνευτών βέλτιστα.

 

Rd4500-20 ανιχνευτής 1D 2$ος για την προδιαγραφή Turnsitle:

Πρότυπο Rd4500-20
Διεπαφή RS232/USB
Επεξεργαστής ΤΣΙΠ IOTC 0370
Αισθητήρας εικόνας 752×480 CMOS
Τρόπος ανίχνευσης Τρόπος αίσθησης
Ψήφισμα 10mil
Πηγή φωτός Άσπρες οδηγήσεις
Παράθυρο ανίχνευσης
38.3mm*60.4mm
PCD ≥30%
Κατανάλωση ισχύος 1.75W (ανώτατος)
Ανακοίνωση Ηχητικό σήμα
Διαστάσεις 82 χιλ. (L) Χ 72mm (ψ) Χ 52mm (Χ)
Βάρος 300g
Λειτουργούσα θερμοκρασία -10°C- +50°C
Θερμοκρασία αποθήκευσης

-20°C- +60°C

 

RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 0RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 1RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 2

 

 

Rd4500-20 ανιχνευτής QR που χρησιμοποιεί σε μόνες περιπτώσεις εφαρμογής μηχανών περιστροφικών πυλών:

 

Η υψηλή επίδοση RD4500-20 σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων που χρησιμοποιώντας ευρέως στη μηχανή πώλησης, περίπτερο, μετρό, έλεγχος προσπέλασης, περιστροφική πύλη και ούτω καθεξής.

RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 3

Η διεπαφή rd4500-20 1D 2$ος USB RS232 καθόρισε τα καλά σχόλια αναγνωστών ανιχνευτών QR γραμμωτών κωδίκων υποστηριγμάτων από τον πελάτη:

RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 4

Επιχείρηση Pofile:

 

Η Co. τεχνολογίας Shenzhen RAKINDA, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη των συστημάτων υλικού και λογισμικού έξυπνων καρτών, παραγωγή, πωλήσεις και διαδικασίες σε μια από τις εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην κάρτα πόλεων, την περιοχή πάρκων, τις λιανικές επιχειρήσεις, τις αμοιβές στάθμευσης, τις κυβερνητικές πλατφόρμες και άλλες καταναλωτικές περιοχές. Με τα έτη εστίασης στη διαχείριση, την καινοτομία και την ανάπτυξη, η επιχείρηση στη βιομηχανία.

Έχει ένα ευρύ φάσμα της βάσης πελατών και φήμη βιομηχανίας, για να επιτύχουμε τις εφαρμογές και τον αστικό ευφυή σχεδιασμό management.RAKINDA καρτών πόλεων λεωφορείων που ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας γραμμωτών κωδίκων για περισσότερο από 20years, έχουμε μια ώριμη ομάδα Ε&Α και υπερπόντιες αγορές.

RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 5

Γραφείο και εργοστάσιο επιχείρησης Rakinda:

 

RS232 1D 2$ος Datamatrix RD4500R σταθερό τοποθετεί τον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για το περίπτερο 6

 

FAQ:

Το Q. Γιατί το φως ήλιων θα παρεμπόδιζε έναν ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων;

Ο ανιχνευτής γραμμωτών κωδίκων έχει το φως των οδηγήσεων για να βοηθήσει να αναγνωρίσει το γραμμωτό κώδικα ακόμη και στο σκοτεινό περιβάλλον. Το φως του ήλιου είναι πολύ φωτεινότερο από το φως των οδηγήσεων, έτσι θα αποδυναμώσει την επίδραση του φωτός των οδηγήσεων. Επίσης, το φως του ήλιου θα δημιουργούσε τη διάθλαση στον ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκων για να εμποδίσει την αποκωδικοποίηση του γραμμωτού κώδικα.

Q: Πώς μπορώ να κάνω τη συλλογή δεδομένων με την ανίχνευση του γραμμωτού κώδικα;

Ο ανιχνευτής Bacode έχει CCD και το CMOS Tecnology για την αποκωδικοποίηση. Υπάρχει αλγόριθμος για τον αποκωδικοποιώντας γραμμωτό κώδικα. Όταν γραμμωτός κώδικας ανίχνευσης ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων. Ο ανιχνευτής λειτουργεί και υπολογίζει χιλιάδες χρόνοι ανά δευτερόλεπτο. Κατόπιν η αποκωδικοποίηση και τα στοιχεία καταστημάτων σε οποιοδήποτε έγγραφο που μπορεί να είναι.

Q: Είναι πιθανό να αποκωδικοποιηθεί ένας γραμμωτός κώδικας (οποιοσδήποτε τύπος) ενός προϊόντος με το ανθρώπινο μάτι και

πέστε την τιμή; Εάν είναι δυνατόν, έπειτα πώς;

Όχι. Χρειαζόμαστε τη χρήση ο ανιχνευτής για να την αποκωδικοποιήσουμε. Ο κώδικας QR είναι πραγματικά μια ψηφιακή μήτρα που αποτελείται από πολλά 0 και 1. Ο δισδιάστατος κώδικας καταγράφει τις πληροφορίες συμβόλων στοιχείων σε ένα γραπτό σχέδιο που διανέμεται σε ένα αεροπλάνο (δισδιάστατη κατεύθυνση) από ένα ορισμένο γεωμετρικό σχέδιο, και χρησιμοποιεί μια πολλαπλότητα των γεωμετρικών μορφών που αντιστοιχούν στο δυαδικό για να αντιπροσωπεύσει τις πληροφορίες. Ο δισδιάστατος κώδικας μπορεί ταυτόχρονα να εκφράσει τις πληροφορίες και στις οριζόντιες και κάθετες κατευθύνσεις, και μπορεί έτσι να εκφράσει πληροφορίες μεγάλου ποσού σε μια μικρή περιοχή. Επομένως, είναι δύσκολο να προσδιορίσει με γυμνό μάτι.

Q: Πώς οργάνωση ένα σύστημα γραμμωτών κωδίκων για μια επιχείρηση Shopify;

Όπως ξέρετε, τώρα τεχνολογία ανιχνευτών γραμμωτών κωδίκων χρησιμοποιώντας ευρέως τη διαφορετική περιοχή και καθιστάτε τη ζωή καταλληλότερη και την εργασία αποδοτικότερη. Τόσο σχεδόν υπάρχει σύστημα γραμμωτών κωδίκων στο διαφορετικό τομέα. Όπως η μηχανή πώλησης, ντουλάπι και ούτω καθεξής, δεδομένου ότι μπορείτε να ελέγξετε στο μετρό, υπάρχει μηχανή πώλησης, άνθρωποι ακριβώς που χρησιμοποιούν τον κώδικα πληρωμής QR μπροστά από τον ανιχνευτή, κατόπιν μπορεί να αγοράσει κάτι. Ακόμη και στην επιχείρηση Shopify, που υιοθετεί την τεχνολογία της τεχνολογίας ανιχνευτών, το ακροατήριο αγοράζει τα εισιτήρια για να προσέξει τον κινηματογράφο και να πάει στη συναυλία. Θα έχει το εισιτήριο. Έτσι ο ελεγκτής έχει το φορητό πυροβόλο όπλο γραμμωτών κωδίκων για να ανιχνεύσει τον κώδικα μπορεί έπειτα να κάνει να απασχοληθεί σε αποδοτικότερο

Q: Γιατί είναι ο κώδικας QR μου Ιστού WhatsApp δεν είναι φορτώνει; Χρησιμοποιώ το χρώμιο Google. Προσπάθησα να καθαρίσω τα μπισκότα επίσης, αλλά δεν ελειτούργησε.

Επειδή ο τρόπος σας κάνει λάθος. Ο σωστός χρησιμοποιώντας τρόπος είναι όπως κατωτέρω:

Κατ' αρχάς, πηγαίνετε στη σελίδα WhatsApp στο https://web.whatsapp.com/. Το Whe όταν ανοίγετε τη σύνδεση, ένας μεγάλος κώδικας QR επιδεικνύεται.

Αφετέρου, ανοικτό Whatsapp στο τηλέφωνό σας και πηγαίνει στις τοποθετήσεις > Whatsapp. Κύλινδρος κάτω εδώ για να επιλέξει την επιλογή κώδικα ανίχνευσης QR.

Τρίτον, τώρα τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στη οθόνη υπολογιστή, σιγουρεμένος για να δείξει τη κάμερα στη σωστή κατεύθυνση και να ανιχνεύσει αυτόματα τον κώδικα QR.

Τέταρτον, μόλις η ανίχνευση είναι πλήρης, Whatsapp στον υπολογιστή σας θα ανοίξει αμέσως και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατάλληλα στον υπολογιστή σας.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε το τηλέφωνό σας και να απολαύσετε Whatsapp στη μεγάλη οθόνη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618145816425

WhatsApp : +8618145816425